τοστ ζαμπόν-κασέρι

Κατά μέσο όρο ένα τοστ έχει μία φέτα ζαμπόν και μιάμιση φέτα κασέρι.

27 thoughts on “τοστ ζαμπόν-κασέρι

  1. …και βουτυράκι (έστω και μπεσέλ), θα πρόσθετα. Πάνε οι αθώες καλές εποχές του τελευταίου τανγκό στο Παρίσι που – ποιος νοιαζόταν για χοληστερίνες κι άλλα τέτοια δαιμονικά πράγματα…

  2. Α, α, βρήκα κι άλλο, βρήκα κι άλλο!

    «Κατά μέσο όρο ένα τοστ έχει μία φέτα ζαμπόν και μιάμιση φέτα κασέρι.»

    Σε αντίθεση με ένα ποστ, που κατά μέσο όρο έχει 87 λέξεις και 19 σχόλια.

    (Τα σημεία στίξης ας μην τα θίξουμε καλύτερα….)

    :)

  3. @ Σελιτσάνος

    Γι αυτό το λόγο ακριβώς πρότεινα χειροκίνητη, (λόγω φρεσκότητος), στο τόστ δεν παίζει κονσέρβα…
    Στην ποστιέρα κατά συνθήκη auto or manual.

    :-)

  4. Κι αν κάναμε μια μικρή επανάσταση;
    Κι αν κάναμε το τοστ να μοιάζει με απλή γκουρμέ σκανταλιά στο πιατάκι μας;

    Συστατικά
    2 φέτες ψωμί μαύρο (του τοστ ή χωριάτικο)
    λίγη φέτα κομμένη σε λεπτές φετές πάχους 3-5 χιλιοστών
    1-2 λιαστές ντομάτες,
    3-4 χοντρές ελιές σε κομματάκια
    ρίγανη
    1 κουταλιά λάδι ελιάς

    Οδηγίες
    Λαδώνετε ελαφρώς το ψωμί.
    Βάζετε λίγη ρίγανη, τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες, σκεπάζετε με τη δεύτερη φέτα ψωμί και ψήνετε.

  5. Μαιτρ που είστε;Πάλι λάθος γωνία στρίψατε;Κρύωσε το ποστ(εεε…το τοστ…το…τέλος πάντων καταλάβατε υποθέτω).

  6. Πείνασα τώρα. Κατά μέσο όρο στη σωστή ώρα αλλα σε λαθος μέρος.

    ΥΓ. Ντεντεντνομαιντ, να σας πληροφορήσω, απαντώντας σε σχόλιό σας σε αλλο ποστ, ότι δεν ξεχνώ ποτέ τις ιδέες μου, αυτές οι ρουφιάνες είναι που με ξεχνάνε. Θη΄λυκά γαρ.

    ΥΓ2.Θεώρημα,τοστ μέσου όρου είπαμε κυρία μου, εσείς το κάνατε γκλαμουρ εκτός ορίων :ΡΡ

  7. rosie, σαγηνευτική η πρότασή σας και συνάμα cholesterol friendly. Εύγε!

    kleine wolke, εγώ δε θα είχα πρόβλημα. Η κυρία Schneider δεν ξέρω…

    masterpcm, συγγνώμην master αλλά εσείς το χοντρύνατε πολύ. Μην ξεχνάτε πως η εν λόγω κυρία θα πρέπει να είναι πια γύρω στα εξήντα.

    mpampakis, έχω μ.ο. 11,735 σχόλια/ποστ.
    Να βάλω και βούτυρο;

  8. σελιτσάνος, δεν τα μπορώ αυτά τα διαβολομηχανήματα! Τόσα χρόνια στις τοστιέρες και ακόμη δεν έχω μάθει να τις χρησιμοποιώ.
    «Με ρίγες» καταχωρώ, «τριγωνάκια» λαμβάνω… «Τριγωνάκια» προγραμματίζω, «καρδούλες» μου βγαίνουν…
    … Κάτι ξέρει ο άλλος και τα πετάει όλα στα κάρβουνα και τελειώνει.

    masterpcm, και μη νομίζετε… Με τις καφετιέρες τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο
    :-)

    theorema, Άουτς!! Εσείς κι αν είστε σκανδαλιάρα!!
    Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας με την καλή μου, αφού βεβαίως βάλουμε πρώτα τα παιδιά για ύπνο.

  9. deadend mind, αυτά που έχω φάει δεν τα συμπεριέλαβα στην έρευνα, διότι το κασέρι άπαξ και τηχθεί δεν δύναται πια να καταμετρηθεί σε φέτες. Θα έπρεπε να το ξεκολάω από το ψωμί και να το ζυγίζω… ή να το λιώνω και να το τοποθετώ σε καλούπια σχήματος φέτας και και και… Βρωμοδουλειά… καταλαβαίνετε…

    παλαιο-σελιτσάνε, μου έτυχε κάτι :-)

    nomad, είναι που δεν ξέρω πώς δουλεύει η auto-τοστιέρα, αλλιώς μέχρι και κατσικάκι θα είχα να σας φιλέψω.

  10. nomad, φίλτατε,
    αν μέχρι και το μέσου όρου τοστ δεν έχει κάτι (έστω και υπαινικτικώς) glamorous, τότε γιατί να ασχολούμαστε μαζί του?…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s