συνδετήρες

Τι θα θέλατε;

Συνδετήρες παρακαλώ.

Απλούς;

Ναι.

Ορίστε.

Ευχαριστώ.

.

.

.

Advertisements

23 thoughts on “συνδετήρες

 1. …..
  -Ευχαριστώ
  -Τι ευχαριστείς ρε;
  -Δια την εξυπηρέτησιν.
  -Του λέιτ φορ γιου, μπίλυ μπόυ. Γουέλκαμ του δε γουορλντ οφ πέιν.

 2. Ω ελάτε τώρα!Με συνδετήρες πολεμάτε να δορθώσετε τις αταξίες των γαμημένων σας απέθαντων;;;!!!

 3. Δεν γνωρίζω αν «φάσκετε» αλλά αντιφάσκετε σίγουρα.
  Όταν λέμε απλούς είναι χωρίς το «παρακαλώ».
  Και λίγα σας ρώτησε ο άνθρωπος…

 4. Ο βιβλιοχαρτοπώλης κρεμάει την πινακίδα «Κλειστόν μέχρι νεωτέρας», κλειδώνει την πόρτα, κατεβάζει τα κεπέγκια και πατάει το μυστικό κουμπί στο τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού. Από το δάπεδο αναδύονται γυροσκοπικές πολυθρόνες αισθητηριακού αποκλεισμού με αυτόματες πέδες για χέρια, πόδια και λαιμό. Οι τρείς ανύποπτοι πελάτες (ο ένας -ως γνωστόν- ήθελε συνδετήρες, ο άλλος σελοτέιπ και η τρίτη το Living English II) βρίσκονται καθηλωμένοι. Ταυτόχρονα αναδύεται μια κονσόλα κεντρικού ελέγχου ποιος ξέρει τι σκατα πραγμάτων που ελέγχονται από κεντρική κονσόλα (στο εξής Κ.Κ.Ε.Π.Ξ.Τ.Σ.Π.Π.Ε.Α.Κ.Κ). Κάθεται στην κόκκινη δερμάτινη πολυθρόνα με τα χειριστήρια στα μπράτσα. Με σαρδόνιο χαμόγελο κοιτάει τα θύματα και πατά το κουμπί γυροσκοπικής περιστροφής. Κανείς δεν ψελίζει λέξη. Το αίμα έχει παγώσει. Γυρίζει προς την Κ.Κ.Ε.Π.Ξ.Τ.Σ.Π.Π.Ε.Α.Κ.Κ και με άδειο βλέμμα ανακοινώνει:
  -Και τώρα θ’ ακούσουμε τα άπαντα του Ερικ Κλάπτον.
  -Ααααααργγγγγγγκ!!!!!!

  Πατάει το κουμπί Ενσφήνωσης Νευροσαϊμπερακουστικών Ηλεκτροδίων Κροταφικού Λοβού (στο εξής Κ.Ε.Ν.Η.Κ.Λ) στην Κ.Κ.Ε.Π.Ξ.Τ.Σ.Π.Π.Ε.Α.Κ.Κ.
  Το μαρτύριο ξεκινάει με Bluesbreakers. Yardbirds. Cream. It’s a world of pain! Strange brew! I’m glad!
  Στο Leyla σπαρακτικά ουρλιαχτά. Γελώντας δυνατά ο αδίστακτος βιβλιοχαρτοπώλης πατά το Κουμπί Τελειωτικής Ψυχοσεξουαλνοητικής Αφαλάτωσης (Κ.Τ.Ψ.Α): Ναι! μέσω των Κ.Ε.Ν.Η.Κ.Λ ξεχύνονται οι πρώτες νότες του Wonderfull Tonight…

  The rest is silence…

 5. spy, δίκιο έχετε. όταν άνοιξα το κουτί είδα ότι μου είχε δώσει άλλα αντί άλλων.
  (κι όλα ήταν «παρακαλώ»)

  kanaroubas,
  … Από τα αυτιά του πελάτη νο2 (εκείνου με το σελοτέιπ) αναβλύζει ένας πηχτός γκρίζος χυλός. Το φρικιαστικό Δίκτυο Νευροσαϊμπερακουστικών Ηλεκτροδίων Κροταφικού Λοβού (Φ.Δ.Ν.Η.Κ.Λ.) διασπά τ’ ατέρμονα «τραβήγματα» του clapton στην κιθάρα, και τα επανασυνθέτει στο κεφάλι μου ως Γαλβανιζέ Κουτάλα (Γ.Κ.) που μου ανακατεύει τον εγκέφαλο. «Βλέπω» τον αδίστακτο βιβλιοχαρτοπώλη να εμφανίζεται πάνω από το ανοιγμένο μου κρανίο, φορώντας έναν λευκό σκούφο μάγειρα, να πιάνει την κουτάλα και να τη φέρνει στο στόμα του ρουφώντας 5ml εγκεφαλόσουπας. Ρουφάει με θόρυβο –φρρρρρριούτ!- και μάτια του γυρίζουν ανάποδα από ευχαρίστηση.
  Έπειτα, το καπάκι κλείνει και μένω μόνος στο σκοτάδι.
  «Ντου γιου φηλ ολράιτ;» με ρωτάει μια φωνή που υποθέτω ότι ανήκει στην γυναίκα με το Living English II.
  Προτού προλάβω ν’ απαντήσω όμως, η δίνη της εγκεφαλόσουπας με παρασύρει, με στροβιλίζει με ταχύτητα και στο τέλος με καταπίνει. Νιώθω σαν κάποιος ν’ άνοιξε μια τάπα κι εγώ να χύνομαι στο λαρύγγι μου.
  «Ντου γιου φηλ ολράιτ;» επιμένει να μάθει η φωνή και ουρλιάζοντας από τα βάθη του οισοφάγου της απαντώ:
  «Γιες, άι φηλ γουάντερφουλ τουνάιτ.»

  ., ιν δε σάουντ οφ σάιλενς;

  nomad,

 6. Ο Σατανικός Δρ Μικουλίνι που αποφάσισε να κρυφτεί σε μια μακρυνή πόλη ως βιβλιοχαρτοπώλης σταματάει τη ροή Κλαπτονιακών Κυματομορφών Εγκεφαλικής Πολτοποίησης. Μετά δύο λεπτά ο πελάτης με τους συνδετήρες και η πελάτισσα με το Λίβινγκ Ηνγκλις σπάνε τη σιωπή:

  -I feel wonderful because I see The love light in your eyes And the wonder of it all Is that you just don’t realize how much I love you.
  -Beyond the door There’s peace I’m sure.And I know there’ll be no more tears in heaven.
  -If I could be king even for a day I’d take you as my queen I’d have it no other way And our love will rule in this kingdom we have made Till then I’d be a fool wishin’ for the day.

  Η Τελειωτική Ψυχοσεξουαλνοητική Αφαλάτωση είχε ολοκληρωθεί.

 7. σελιτσάνος, avand-guard; Μα τι λέτε τώρα; Έχετε δει πιο κοντόφθαλμο και μονοθεματικό blog απ’ αυτό εδώ; Κάτι σαν την «Αλίκη ΜΕΣΑ στον καθρέφτη με τ’ απέθαντα» είμαστε…

  kanaroubas,
  Ο Σ.Δ.Μ. (Σατανικός Δρ. Μικουλίνι) σηκώνεται από την Κ.Δ.Π.Μ.Τ.Χ.Σ.Μ. (Κόκκινη Δερμάτινη Πολυθρόνα Με Τα Χειριστήρια Στα Μπράτσα) και πλησιάζει τους τρεις εξαντλημένους Τ.Ψ.Α. (Τελειωτικά Ψυχοσεξουαλνοητικά Αφαλατωμένοι)
  Πίσω του, η θηριώδης Κ.Κ.Ε.Π.Ξ.Τ.Σ.Π.Π.Ε.Α.Κ.Κ (Κονσόλα Κεντρικού Ελέγχου Ποιος Ξέρει Τι Σκατά Πραγμάτων Που Ελέγχονται Από Κεντρική Κονσόλα) χάνεται μ’ ένα απαλό ήχο (βζζζζιτ!) σε μια καταπακτή στο πάτωμα κι αντικαθίσταται αυτόματα από ένα πάγκο με μολύβια, αστραφτερά στυλό, τετράδια με σπιράλ και λαχταριστούς συνδετήρες.
  Ο εμετικά Σ.Δ.Μ. περπατά αργά γύρω από τις τρεις Γ.Π.Α.Α.Μ.Α.Π.Γ.Χ.Π.Κ.Λ. (Γυροσκοπικές Πολυθρόνες Αισθητηριακού Αποκλεισμού Με Αυτόματες Πέδες Για Χέρια, Πόδια Και Λαιμό) παρατηρώντας τα Τ.Ψ.Α. θύματά του.
  Στην πρώτη πολυθρόνα, εκεί όπου ήταν δεμένος ο πελάτης με το σελοτέιπ, δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο πέρα από ένα …σελοτέιπ διπλής όψης (χωρίς τον πελάτη). Δίπλα του, στην πολυθρόνα όπου θα έπρεπε να κάθεται η πελάτισσα με το Λίβινγκ Ήνγκλις ΙΙ, είναι ακουμπισμένο ένα ολοκαίνουργιο Λίβινγκ Ηνγκλις Ι.
  Ο αφόρητα Σ.Δ.Μ. ξύνει το κεφάλι του σκεφτικός. Στην τρίτη Γ.Π.Α.Α.Μ.Α.Π.Γ.Χ.Π.Κ.Λ., υπάρχει ένα μικρό χάρτινο κουτάκι με συνδετήρες.
  Πολύχρωμους.
  Προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς πήγε στραβά, παίρνει τα τρία αντικείμενα και τα τακτοποιεί στον πάγκο, μαζί με τα μολύβια, τα αστραφτερά στυλό, τα τετράδια με σπιράλ και τους λαχταριστούς συνδετήρες.
  Η πόρτα του βιβλιοχαρτοπωλείου ανοίγει και μπαίνει ένας ψηλός νεαρός με μακριά μαλλιά κι ένα σακίδιο στην πλάτη. Το βλέμμα του διατρέχει στα γρήγορα τον πάγκο και μετά ακινητοποιείται πάνω στον Σ.Δ.Μ. που τον κοιτάζει χαμογελαστός.
  – Τι θα θέλατε παρακαλώ;
  – Πινέζες, έχετε;

  κκμ, απλόν;

  island, το ξέχασα! Πάνω στην αναμπουμπούλα το ξέχασα!
  Απέθαντο! (από το «απίστευτο»)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s