σπαζοκεφαλιά

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, ο Άγνωστος Χ έβγαλε ένα όπλο μεγέθους 25 εκατοστών (με το συμπάθιο) και το άδειασε στα μούτρα του τελωνιακού στο γραφείο 4. Όπως μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί, δεν έμειναν και πολλά από τα μούτρα εκείνα. Τουλάχιστον όχι στην αρχική τους μορφή και σίγουρα όχι στη θέση τους. Το κρανίο του Τέσσερα, από την κάτω γνάθο και πάνω, διαλύθηκε κι ένα κιλό και τριακόσια εξήντα οκτώ γραμμάρια εγκεφαλικού ιστού μεταμοσχεύτηκαν ακαριαία σ’ όλο το μήκος και πλάτος της μικρής αίθουσας του τελωνείου (23,4 m2). Ο δεξιός οφθαλμικός βολβός αποκολλήθηκε, κι αφού προσέκρουσε με ταχύτητα 657 km/h στο βορινό τοίχο –κι έμεινε ανέπαφος- εκτοξεύθηκε από το ανοικτό παράθυρο του νότιου τοίχου με κατεύθυνση νότια-νοτιοανατολική, κόντρα στον άνεμο (3-4 Beaufort). Ο αριστερός βολβός, απουσία της διαλυμένης οφθαλμικής κόγχης, αφού έμεινε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να αιωρείται απορημένος, προσγειώθηκε απαλά στην άκρη της γλώσσας, κύλισε στο βάθος του φάρυγγα κι από ΄κει μέσω του οισοφάγου κατέληξε κατευθείαν στο στομάχι. Ανέπαφα διατηρήθηκαν η κάτω γνάθος με πλήρη την οδοντοστοιχία της, η γλώσσα κι ένα μικρό τμήμα της παρεγκεφαλίδας.

Κατόπιν τούτου, ο Άγνωστος Χ, τοποθέτησε ψύχραιμα τα 25 εκατοστά του πίσω στη θέση τους, κι έγινε καπνός.

Απέμειναν στο δωμάτιο τέσσερις αποσβολωμένοι ΤΑΞιδιώτες με τα διαβατήρια στο χέρι και λίγος καπνός στη θέση του Άγνωστου Χ. Το μεγαλύτερο μέρος του Τέσσερα ήταν καθισμένο πίσω από το γραφείο. Το υπόλοιπο έρρεε στους τοίχους κι έσταζε απ’ το ταβάνι.

Πρώτος έσπασε τη σιωπή ο ΤΑΞ 1:

«Μα την πίστη μου», είπε «θαρρώ πως κάποιος μόλις ξέκανε το Τέσσερα…»

Και σκουπίζοντας με την ανάποδη του χεριού του μερικά κομμάτια υπόφυσης απ’ τα χείλια του ολοκλήρωσε τη σκέψη του:

«Κι αλίμονο… όλοι μας νομίζω πως γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό.»

Ο ΤΑΞ 2 ήταν εκείνη τη στιγμή απασχολημένος με το να καθαρίζει τα γυαλιά του κι έτσι δεν είπε τίποτα. Είπε όμως η ΤΑΞ 3:

«Αυτό ήταν το Τέσσερα;», ρώτησε ανήσυχη.

«Πολύ φοβούμαι πως ο ΤΑΞ 1 έχει απόλυτο δίκαιο», είπε τώρα ο ΤΑΞ 2 τοποθετώντας τα γυαλιά στο πρόσωπό του κι εξετάζοντας προσεκτικά το χώρο. «Αυτό είναι πέραν πάσης αμφιβολίας το Τέσσερα και είναι ηλίου φαεινότερο πως κάποιος το έχει στην κυριολεξία ξεκάνει.»

Η ΤΑΞ 4 δεν είχε μέχρι τώρα μιλήσει, όχι διότι είχε τρόπο τινά παρεξηγηθεί, αλλά επειδή τη στιγμή που το κρανίο του Τέσσερα διασκορπιζόταν μαζί με το περιεχόμενό του προς όλες τις κατευθύνσεις, εκείνη χασμουριόταν χωρίς –ωιμέ- να έχει βάλει, όπως τη συμβούλευε πάντα η μαμά της, το χέρι μπροστά, κι έτσι ένας κοπτήρας από την διαλυμένη άνω γνάθο του Τέσσερα εκτοξεύτηκε στ’ ορθάνοιχτο στόμα της και πήγε και κόλλησε στο λαιμό, αναγκάζοντάς την να βήχει που και που. Αφού λοιπόν καθάρισε το λαιμό της από κάποια υπολείμματα εγκεφαλικού φλοιού είπε:

«Δε γίνεται να φύγουμε χωρίς την έγκριση του Τέσσερα;»

Οι υπόλοιποι τρεις ανατρίχιασαν και μόνο στη σκέψη αυτού του ενδεχόμενου.

«Έχεις τρελαθεί τελείως;» την αποπήρε ο ΤΑΞ 2 (ας υποθέσουμε «σύζυγος») «Έχεις ιδέα τι μας περιμένει αν προβούμε σε μια τέτοια απερισκεψία; Μπορείς να διανοηθείς τις συνέπειες; Για εμάς… Για το περιβάλλον; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;»

Ο ΤΑΞ 2 αναφερόταν φυσικά στα φοβερά γεγονότα του 1982 τότε που κάποιος ανέμελος ταξιδιώτης, ο Δύστυχος Ψ, αφού πέρασε διαδοχικά από τους Ένα, Δύο και Τρία, θέλησε να φύγει δίχως την έγκριση του Τέσσερα. Από λάθος. Δεν το ήθελε ο άνθρωπος. Απλά δεν κατάλαβε τη διαδικασία. Ο Τέσσερα όμως ήταν αμείλικτος. Αμόλησε ξοπίσω του τα σκυλιά. Ο Δύστυχος Ψ δεν πρόλαβε ν’ απομακρυνθεί ούτε 100 μέτρα. Σηκωτό τον φέρανε και τον κλείσανε στα Duty Free. Του σφηνώσανε μια μελιτζάνα στο κόλον –μάταια εκλιπαρούσε ο άμοιρος για δεύτερη- κι επί 23 ημέρες τον ταΐζανε πρωί-μεσημέρι-βράδυ ιμάμ και μπάμιες. Για να ξεδιψάσει του δίνανε καυτό γάλα. Ιμάμ-μπάμιες-γάλα. Ιμάμ-μπάμιες-γάλα. Την εικοστή μέρα ο Τέσσερα έδωσε εντολή να γκρεμίσουν τον εξωτερικό τοίχο του καταστήματος, καθώς ο Δύστυχος Ψ είχε φουσκώσει τόσο που ξεχείλιζε από τα παράθυρα. Διέταξε να διπλασιάσουν τις μερίδες. Την εικοστή τρίτη μέρα, λίγο πριν από το πρωινό ιμάμ, ακούστηκε ένας ανεπαίσθητος ήχος από την τεράστια κοιλιά, κάτι σαν φσσσσσσς…, και την επόμενη στιγμή ο Δύστυχος Ψ εξεράγει. Τα περιεχόμενα του εντέρου του εκτοξεύθηκαν με τέτοια ορμή που σπόρια μελιτζάνας έφτασαν μέχρι τη διπλανή πόλη (6,5 χλμ. απόσταση σε ευθεία). Ό,τι βρέθηκε στην ακτίνα βολής λιανίστηκε. Το ωστικό κύμα εξαφάνισε δεκαπέντε χωριά, και μία παιδική κατασκήνωση. Ένα βιβλικό τσουνάμι πολτοποιημένης μελιτζάνας αναμεμειγμένης με γαστρικά υγρά, γάλα, κρεμμύδια, μπάμιες και αμάσητα κομματάκια σκόρδο παρέσυρε τα πάντα σε ακτίνα 4,7 χλμ. γύρω από το συνοριακό φυλάκιο. Ο απολογισμός ήταν τραγικός. Τριάντα επτά χιλιάδες νεκροί. Κανένας επιζών. Δάση ολόκληρα παρασύρθηκαν από τον ορμητικό πολτό και τεράστιες εκτάσεις καλλιεργούμενης γης αχρηστεύθηκαν για πάντα. Ένα διερχόμενο airbus των μογγολικών αερογραμμών χτυπήθηκε από συστοιχία μπαμιών εδάφους-αέρος και συνετρίβη σε χαράδρα της οροσειράς της Ροδόπης. Οι εξακόσιοι εξήντα έξι Μογγόλοι ταχυδακτυλουργοί που επέβαιναν στο αεροσκάφος, κομματιάστηκαν σε εξακόσια εξήντα έξι κομμάτια έκαστος με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να χρησιμοποιείται στην περιοχή η έκφραση «βρέχει Μογγόλους» όταν κάποιος θέλει να πει ότι «ρίχνει καρέκλες». Χρόνια αργότερα οι πολιτικοί αναλυτές συμφώνησαν ομόφωνα ότι σ’ αυτό ακριβώς το συνοριακό επεισόδιο, θα μπορέσει ο ιστορικός του μέλλοντος να ανιχνεύσει τους λόγους που οδήγησαν στην παγκόσμια πολεμική σύρραξη της 5/9/1982 (πρωί) έως 5/9/1982 (απογευματάκι), γνωστής και ως Παγκόσμια Ημέρα Α’ Θερμοπυρηνικού Ολέθρου.

«Ναι, αλλά στη δική μας περίπτωση το Τέσσερα είναι νεκρό», υπενθύμισε η ΤΑΞ 4.

Την ίδια στιγμή η πόρτα του γραφείου άνοιξε και στο άνοιγμα εμφανίστηκε το Ένα.

«Τι έγινε;» ρώτησε κοιτάζοντας ερευνητικά το χώρο «Έχουμε κανένα πρόβλημα;»

Ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι από το κρανίο του Τέσσερα, ξεκόλλησε από το ταβάνι κι έσκασε ακριβώς μπροστά του πιτσιλώντας με αίματα και κομματάκια μυαλού τα καλογυαλισμένα του σκαρπίνια.

Το Ένα δεν έδειξε να το προσέχει και συνέχισε να κοιτάζει τους ΤΑΞ 1-4 περιμένοντας προφανώς κάποια απάντηση στο ερώτημά του.

Ο ΤΑΞ 1 πήρε το λόγο:

«Όπως εξηγούσα και προ ολίγου στους συνταξιδιώτες μου, πολύ φοβούμαι πως κάποιος ξέκανε το Τέσσερα.»

«…και κατόπιν έγινε καπνός», συμπλήρωσε ο ΤΑΞ 2

«Του διέλυσε το κεφάλι!», είπε η ΤΑΞ 3.

«Και πώς θα φύγουμε τώρα;» πετάχτηκε η ΤΑΞ 4, «Ποιός θα σφραγίσει τα διαβατήριά μας; Υπάρχει αντικαταστάτης;»

Το Ένα συνοφρυώθηκε.

«Χμμ… Δυστυχώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης… τα κονδύλια, ξέρετε… δεν επαρκούν…», είπε σε απολογητικό τόνο.

«Και τι θα κάνουμε τώρα; Δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα εδώ. Έχουμε και δουλειές! Κάτι πρέπει να γίνει. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!». Η ΤΑΞ 4 άρχισε να δείχνει σημάδια πανικού.

«Μα τι θέλετε να γίνει; Αφού σας είπα: Δεν υπάρχει αντικαταστάτης του Τέσσερα»

«Ας έρθει το Πέντε.»

«Δεν υπάρχει Πέντε, κυρία μου. Σοβαρευτείτε… Εδώ μόλις χάσαμε μέσα απ’ τα χέρια μας το Τέσσερα…»

Όλοι έσκυψαν τα κεφάλια. Σιωπή και περισυλλογή κυρίευσε την παρέα. Ξαφνικά μίλησε ο ΤΑΞ 2:

«Ας έρθει τότε δυο φορές το Δύο!»

Το Ένα κοίταξε το ρολόι του.

«Το Δύο έχει σχολάσει εδώ και ώρα».

«Σ΄ αυτή την περίπτωση», πρότεινε ο ΤΑΞ 1 καθαρίζοντας το λαιμό του «θα μπορούσε να ‘ρθει δύο φορές το Τρία…», όλοι τον κοίταξαν προσπαθώντας ν’ ακολουθήσουν τη συλλογιστική του «…και δεδομένου ότι λείπει το Δύο…»

Από το διάδρομο ακούστηκαν ξαφνικά φωνές.

«Με συγχωρείτε… να περάσω παρακαλώ… ευχαριστώ!». Στην πόρτα εμφανίστηκε ο «από μηχανής θεός» με τη μορφή χοντρής καθαρίστριας, η οποία παραμερίζοντας το Ένα, εισέβαλε στο γραφείο. Με μικρά βηματάκια διέσχισε το χώρο, προσέχοντας να μη γλιστρήσει στα αίματα και σφυρίζοντας χαρούμενα πέρασε πίσω από την καρέκλα του Τέσσερα.

«Εδώ κοίτα χάλια!» είπε κοιτάζοντας ότι είχε απομείνει από το κεφάλι του υπαλλήλου. Φόρεσε ένα κίτρινο λαστιχένιο γάντι στο δεξί της χέρι, σήκωσε το μανίκι και, χωρίς να χάσει καιρό, το έχωσε μέχρι τον αγκώνα κάπου μέσα στο κεφάλι του Τέσσερα. Αφού το στριφογύρισε για λίγο το τράβηξε ξανά έξω απογοητευμένη. Είπε κάτι σαν:

«Που θα μου πας, θα σε ξετρυπώσω γαμωτοκερατομουμεσαγαμώ» και με μια κίνηση, σήκωσε τον Τέσσερα από τις μασχάλες και τον ανέβασε πάνω στο γραφείο. Της πήρε λίγη ώρα μέχρι να καταφέρει να του κατεβάσει παντελόνι και σώβρακο και να τον στήσει στα τέσσερα πάνω στο μικρό έπιπλο αλλά στο τέλος τα κατάφερε. Από το πρώτο συρτάρι έβγαλε ένα μικρό κοπίδι και το έχωσε μαζί με το χέρι της στον εκτεθειμένο πρωκτό του Τέσσερα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μία έκφραση ικανοποίησης φώτισε το πρόσωπό της.

«Σε ξετρύπωσα γαμωτοκερατομουμεσαγαμώ», είπε τραβώντας σιγά σιγά το χέρι της έξω. Όταν το έβγαλε, στα δάχτυλά της κρατούσε σφικτά την άκρη του νωτιαίου μυελού του Τέσσερα. Την τράβηξε προσεκτικά, όσο χρειαζόταν για να φτάσει μέχρι το πίσω μέρος του υπολογιστή. Αποσύνδεσε τον εξωτερικό σκληρό δίσκο και στην ελεύθερη υποδοχή έχωσε την άκρη του νωτιαίου μυελού. Τα Windows XP εμφάνισαν στην οθόνη το μήνυμα «Εντοπίστηκε νέο υλικό» και από τα ηχεία ακούστηκε η φωνή του Τέσσερα:

«Ο επόμενος παρακαλώ.»

.

.

.

Ασκήσεις:
Βρείτε τον Χ και τουλάχιστον 34 Μογγόλους ταχυδακτυλουργούς.

Advertisements

26 thoughts on “σπαζοκεφαλιά

 1. πιό κλασσικό κι απ το «όσα παίρνει ο άνεμος» , πιό θεαματικό από όλα τα Ιντιάνα μαζί , πιό σπλάττερ από τα Best of του Τζορτζ Ρομέρο…

  ακόμη δακρύζω..

 2. Κύριε Κοπολόζο, ο Θεός είναι μέσα στο κεφάλι σας και το γλεντάει. Δεν εξηγείται αλλιώς.

  Αποσβολωμένα δικός σας.

  Hdd345f

 3. κλασικό πράγματι – ειδικά η ερωτική σκηνή με την καθαρίστρια που εισβάλει στην κρίσιμη στιγμή με το κίτρινο γάντι…

  (hdd345f,
  άφες αυτω, χειροτέρεψε ο κ(α)κ(ο)μοίρης. Ως τώρα μας έλεγε ότι είναι κολλητός με τον Κωσταντίνο Παλαιολόγο.)

 4. κκμ, σίγουρα πάντως είναι 100% real think. Θυμάσαι;
  (Και όπως βλέπεις δεν είπα λέξη για τον λαθραίο μαϊντανό και τις μύγες στ’ αστεράκια, το αλισβερίσι με τις ραδιενεργές μελιτζάνες, τις γεμιστήρες με τις μπάμιες των 15 χιλιοστών, τα κουρδιστά τεϊοπότηρα, τους αφορισμούς του πλανόδιου… και τόσα άλλα πικάντικα από τη συγκεκριμένη μονοήμερη!)

  . , δεν ξέρω ποιος ακριβώς είναι εκεί μέσα, πάντως ώρες ώρες είναι ανυπόφορος.

  Λουίζα, Που να το βλέπατε και με τα ίδια σας τα μάτια… Μιλάμε για κανονικό reset με πέντε δάχτυλα!

  Λουίζα & κκμ, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δηλαδή, δεν είναι φανταστικό πρόσωπο;

 5. Φανταστικέ μου Κοπολόζε, αν δεν είχα κάνει το σφάλμα να το διαβάσω, τρώγοντας το μήλο μου, θα μπορούσα να πω ότι είναι όντως καταπλήκτικ!
  Αλλά, το μήλο εντός του στομαχιού είχε κατάτι διαφορετική άποψη!

  τα σέβη μου (και του μήλου).

 6. αυτό το βρομαρό μυαλό του Κοπολόζου, όλες τις σιχαμερές δουλειές εμένα βάζει να τις κάνω.
  και μου χρωστάει και τα ένσημα δυο μηνώ!!!

  φτουγαμωτοκερατοτου!

 7. Πάνω που ερχόμουν να βουτήξω για άλλη μια φορά στα άδυτα της κωλοτρυπίδας, έπεσα πάνω στο σεντόνι! Θα το μελετήσω ενδελεχώς το βράδυ από το σπίτι και θα επανακάμψω με σχόλιο. Τώρα εργάζομαι, λέμε, δεν προκάνω!

 8. krotkaya, καλά να πάθεις. Άλλη φορά να τρώς μήλα με ασθενέστερη άποψη. Σ’ ευχαριστώ πάντως για το ρίσκο που πήρες για χάρη μου.

  καθαρίστρια, και το unlimited free sex & violence password (ufsvp) που συμφωνήσαμε να σου παραχωρήσω αντί των ενσήμων… το ξέχασες;
  (Α, ρε γαμωταβιακαλτεμουμεσαγαμώ…)

  κκμ, το είχες ήδη οπλισμένο το εξάσφαιρο! :-)
  (πρόκειται για φωτογραφία-ντοκουμέντο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της παράνομης αγοραπωλησίας των ραδιενεργών μελιτζάνων. Ελάχιστα λεπτά αργότερα οι ΤΑΞιδιώτες 1-4 εισήλθαν σε πλήρη ανάπτυξη, στον τελωνειακό σταθμό, όπου άθελά τους έγιναν μάρτυρες των τραγικών γεγονότων που περιγράφονται παραπάνω.)

 9. @34 Μογγόλοι Ταχυδακτυλουργοί (+ 4 δώρο):

  Gansükh
  Batsaikhan
  Tömörbaatar
  Altantsetseg
  Narantuyaa
  Uranchimeg
  Sarangerel
  Erdenetungalag
  Tsetsegmaa
  Dorjpalam
  Ochir
  Bazar
  Lianhua
  Gan-Ochir
  Gantömör
  Naran
  Saran
  Tsolmon
  Tsakhia
  Elbegdor
  Delgerzayaa
  Delger
  Zayaa
  Deegii
  Arslandorj
  Askaa
  Idertuyaa
  Idree
  Iderbayar
  Mönkh
  Erdene
  Oyuun
  Altan
  Saikhan

  Jargal
  Bayar
  Enkh
  Angarag

  Πάω τώρα να λύσω την άσκηση με τον Άγνωστο Χ

 10. Μια και το συστημα τρωει τα σχολια μου
  εμμένω στο ίδιο που προφανως ανηκει στην κωλοτρυπιδα,
  αλλά είπαμε η εμμονή στην εμμονή του συστηματος να με
  ..καταπίνει
  «Ceci n’ est pas une pipe»

 11. Νina C, καλή η προσπάθεια αλλά περίμενα ένα κοντέινερ με ανθρώπινα μέλη τριαντατεσσάρων Μογγόλων ταχυδακτυλουργών. Όχι τη λίστα επιβίβασης.
  (Μα καλά τέτοια ονόματα έχουν αυτοί; Σα να επιτίθεται ένας λόχος Uruk-hai στην Cirith Ungol ακούγεται!)

  serifaki, σας αποκατέστησα (έστω και καθυστερημένα)

 12. Αφεντικό, δεν το ξέχασα βέβαια, αλλά αυτό που μου έδωσες δεν δουλεύει -δεν έχει το κατάλληλο μήκος.
  Κανόνισε λοιπόν, γιατί θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας και θα πω και για τα ένσημα και για την σεξουαλική παρενόχληση!

  (καλαναπαθωδενκαθομοθναστηνουκρανιακαλαητανεσιχτιρ!)

 13. Γράφετε ανακρίβειες αγαπητέ.

  Στο αεροπλάνο εκτός απο τους μογγόλους επέβαινε και ένας ποντιος σοφός. Οταν ήρθε σε σύγκρουση η σοφία του με τη μπάμια, διατύπωσε το περίφημο έκτοτε αξίωμα:

  -Η στροφορμή της μπάμιας ισούται με το άθροισμα των επιμέρους σποριδίων.

  Βάσει αυτού του αξιώματος κατόρθωσε καποιες δεκαετίες πριν να διατυπώσει ο χαιζενμπεργκ την αρχή της αβέβαιης μπάμιας.

  Οθεν τεκμαίρεται πως ο βερνερ ήτο μαντης.

  Αυτα δεν πρέπει να αποσιωπούνται.

  Να προσέχετε αλλη φορά.

  Ευχαριστώ.

 14. τι χρονο εχουμε;
  μαυρο πασχα θα κανουμε.
  οι αλλοι θα γλεντοκοπανε κι εμεις εδω, να λυνουμε ασκησεις
  (γαμωτοκερατομουμεσαγαμω)
  μα τελευταια στιγμη κι εσεις πια

 15. κκμ, … και τις ασύλληπτες ποσότητες παραισθησιογόνων ουσιών που καταναλώσαμε κατά την παραμονή μας εκεί.
  (η nina δε φάνηκε από χθες… Λες να βρήκε τελικά τίποτα Μογγόλους και να βάλθηκε να τους συναρμολογήσει; )

  krotkaya, … «φράουλα-σαντιγύ»…… Πφφφ…

  Καθαρίστρια, σε ποια επιθεώρηση εργασίας θ’ απευθυνθείτε ακριβώς; Σ’ αυτήν της Ελλάδος ή εκείνην του Βελγίου;
  (Γιατί άμα είναι της Ελλάδος……. πφφφφφ! )
  (εργασιακεςσχέσειςmyass… )

  nomad, «Γράφετε ανακρίβειες αγαπητέ». Έχετε δίκιο. Νομίζω πως αυτό συμβαίνει επειδή -χάριν εντυπωσιασμού και μόνο- προσεγγίζω το θέμα από την ανατομική και όχι από την κβαντομηχανική πλευρά του. :)
  Θα χτυπούσε πιστεύετε το post 21 ολόκληρα σχόλια αν η άσκηση αντί για «βρείτε τον Χ» ήταν «αναλύστε την κυματομορφή του Χ» και κατόπιν «προσδιορίστε την στροφορμή 34 Μογγόλων ταχυδακτυλουργών με βάση την αρχή των φαύλων κυκλοειδών»;
  Πολύ αμφιβάλλω!
  (αν κι εδώ που τα λέμε και μόνο η λέξη-κλειδί «πόντιος» θα έφτανε πιθανόν για έναν τουλάχιστον δημόσιο αφορισμό δια στόματος του νομάρχη-ζορό)

  aerosol, εσείς τώρα με ποιανού το μέρος είστε; Με το δικό μου ή με της καθαρίστριας; … Δεν τη βλέπετε που είναι έτοιμη για πραξικόπημα;
  (Καλώς ήλθατε :-) ).

  ε, άφθονο χρόνο. :)
  (Κανένας δε θα γλεντοκοπάει. Όλοι ασκήσεις θα λύνουν. )

 16. άκου να δεις αφεντικό: έχω ακόμα εκείνο το χαρτάκι όπου σημείωσες τις διαστάσεις και υπέγραψες από κάτω. και αυτό που δίνεις… πφφφφ… σαν μπάμια είναι!

  Σε όλες θα πάω! Άσε που θα πάω και στο Μάκη με κείνες τις φωτογραφίες-ξέρεις-ποιες-εννοώ!

  Άντε λοιπόν, για κατέβαινε τα ένσημα, γιατί εχω πια βαρεθεί με τις μελιτζάνες και τα μυαλά με μπάμιες!

 17. Να καταδώσω, θείο; Να καταδώσω;
  Μόνον η Νίνα βρήκε τα ονόματα! Όλοι οι άλλοι, διάβασαν, σχολίασαν γενικά και έξω από την πόρτα.

  Αρτέμης Μάτσας

 18. Αχάριστη καθαρίστρια! Την άλλη φορά θα βάλω το ΤΕΣΣΕΡΑ ν’ ανασταίνεται και να καθαρίζει μόνο του τα μυαλά του απ’ τον τοίχο. Νάις εντ κλην!
  (γαμωτοασφαλιστικομουμεσαγαμώ)

  αρτέμη, ναι καλά… Κράτησε για την πάρτη της τα κοψίδια και σ’ εμάς έστειλε το μενού… Φίλη να σου πετύχει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s